ROCK YOUR LIFE - РАЗТЪРСИ ЖИВОТА СИ

ROCK YOUR LIFE - РАЗТЪРСИ ЖИВОТА СИ

Рудолф Шенкер с Ларс Аменд

КНИГАТА Е С ИЗЧЕРПАН ТИРАЖ!

 

Какво е общото между рок звездата Рудолф Шенкер и авторът на бестселъри Паулу Куелю? Как е създадена най-успешната немска рок група на всички времена? Как да постигнем щастие и успех в живота?

Отговорите на всички тези въпроси ще намерите в книгата на основателя и китарист на Scorpions, която излиза на българският пазар броени дни преди концерта на групата в София на 9 октомври 2010 г.

Кариерата на Рудолф Шенкер е доказателство, че трябва да живеем живота си така, както сами си го представяме, а не според очакванията на околните. Тайната на неговия успех е проста: „Прави каквото ти е забавно и се обграждай само с хора, които вършат добро." Благодарение на тази философия по време на вълнуващото си пътешествие през годините Рудолф не само сбъдва всички свои мечти, но и го прави с усмивка и лекота.

ROCK YOUR LIFEпредставлява една уникална комбинация от практични съвети за постигането на щастие и успех, духовна мъдрост и най-забавните истории от
40-годишната кариера на
Scorpions. В нея Рудолф Шенкер ни показва как да „разтърсим живота си” и да осъществим към мечтите си тук и сега, защото в крайна сметка само това има значение.

„Всички ние сме част от системата и наша – само наша – е причината нещата да бъдат такива, каквито са  - добри или лоши, големи или малки. Фактът, че държиш тази книга в ръцете си обаче, е знак, че си отворен за промяна и склонен към размисъл.”

Рудолф Шенкер

 

„Аз повярвах в невъзможното и – точно както при Рудолф – онова, с което са занимавам, ми доставя огромно удоволствие. Никога не трябва да забравяме едно – само благодарение на хората, които не са позволили да бъдат обезсърчени, днес имаме самолети, способни сме да летим по целия свят и разполагаме с компютри като този, на който пиша в момента.

И още нещо – имаме Scorpions!”

Паулу Куелю

„ROCK YOUR LIFE – РАЗТЪРСИ ЖИВОТА СИ”

Автори Рудолф Шенкер с Ларс Аменд

Превод Николай Т. Василев

меки корици, 268 стр.

 

С отстъпката на "Махалото" може да закупите книгата за 12 лв.

 

 

Свали откъс

всички издания
© 2007–2009 „Махалото” ООД. Всички права запазени.